Monday, April 4, 2011

GEGAR 1 RIBU BLOG APRIL - BERMULA !

tengah sibuk-sibuk tengok blog kawan2..
tidak sengan silu,saya pwn join la bende nie


syarat2 nye senang je

Untuk join , sila buat satu entri sangat ringkas ...

1. sila letak HEADER BEN ASHAARI BLOG

2. Tajuk : GEGAR 1 RIBU BLOG APRIL BERMULA

Dan tinggalkan url entri korang di sini ... Itu saja ... susah ?? Hehe.. senang je kan .. Ingat yer.. di sini !!!



Photobucket

8 comments:

  1. Salam kenal from group 10. singgah gegar sini! :)

    ReplyDelete
  2. hye hye..
    Assalamualaikum.. ^_^
    Salam perkenalan..
    Shera dari kumpulan 7, datang sini nak gegar blog.. Boleh kan? Hehe..

    Kalau free, singgah lar blog shera..
    http://laluan-kehidupanku.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. Singgah Sini :D ...GeGaR BloG 1 RiBu !!!

    Senang2 Jom Join segmen pertama MyMye.

    First Segmen By MyMye MyMya

    ReplyDelete
  4. singgah dari kumpulan bonus....gegar blog 1 ribu....:)

    jom jenguk : http://mylovely-fieda.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. Terjah dari blog BA.. Nice blog.. Salam perkenalan ;-)

    Kalau sudi, follow la blog saya.. ;-)

    1st :
    http://ihaveasweetsmile.blogspot.com

    2nd :
    http://intanberliangacontest.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. salam singgah n follow sini!
    masih boleh gegar lagi kan? hehehee

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya kamu semua ingin meninggalkan komen yang berunsurkan lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati.