Saturday, August 13, 2011

#3 GIVEAWAY SIMPLE : DOMO ITU MILIKKU

click this picture

tgk2 kat dashboard..tersempak ngan GA nie yang di post oleh lulu.. sebenarnye teringin nak domo nie.. domo nie comel.. tak jumpe la kat kedai mse miza cari punye la cari x jumpe2..sedih je.. sebab tu la nak join.. bole gak sbgai adiah ari jadi kan??

syarat2 nak join GA nie senang je

  1. Copy gambar DOMO kat atas n paste kat entry beserta dengan link
  2. Salin tajuk ini,"Giveaway simple : DOMO ITU MILIKKU"
  3. siap syarat 1 dan 2, paste link korang dekat ruangan komen empunye GA


tutup penyertaan pada malam ini ye..so cpt2 la join GA nie

1 comment:

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya kamu semua ingin meninggalkan komen yang berunsurkan lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati.