Monday, August 1, 2011

GiveAway EdY : still beauty...


nampak tak banner di atas nie??
hanya mencuba nasib untu join GA nie..

syarat2 nya ialah......
v
v
v
v
1. Buat entry bertajuk "GiveAway EdY : still beauty"... dan paste banner contest dalam entry tu

2. Make sure kat entry korang ada link ke blog
- http://danielzaidi.blogspot.com/
- http://edyzaiditravel.blogspot.com/

3. Follow kedua2 blog di atas tadi...

4. Tag at least seorang blogger lain dan make sure dieorg tahu...
^ asma ^

5. Tinggalkan link korang kat bahagian comment entry ni...

Tarikh tutup penyertaan pada 11.59 malam, 7 Ogos 2011 (MY BZDAY)




hadiah nya agak lumayan la juga iaitu ........
SECRET la..
nak tau?? pergi la dekat blog di atas:)

bye2

2 comments:

  1. thanks sudi join giveaway ni...selamat berpuasa & good luck yer...:)

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya kamu semua ingin meninggalkan komen yang berunsurkan lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati.