Monday, August 8, 2011

Segmen | Blog ku memang lawa dimata Lulu Caldina



  1. Letak header Lulu-Pages dan linkkan ke entri ini dengan tajuk
    "Blog ku memang lawa di mata Lulu Caldina"
  2. Dalam entri tu, silalah tulis apa jer yang korang nak.. ekeke
  3. Dah siap, tinggalkan link entri korang kat komen entri ni
  4. Tarikh Tutup, Rabu ni, 3 petang...



join segmen nie khas untuk suka-suka..5 blog yang terpilih, tapt mcm random la..

4 comments:

  1. Salam perkenalan daripada kancil...

    datang dari segmen yang sama....semoga menjadi blog pilihan lulu

    ReplyDelete
  2. saya setuju.. Ini lah blog paling lawa pada pandangan Lulu Caldina.. semoga blog ini bakal melekat entri 48 jam di blog pilihan Lulu.. ehehe

    Gud lak ya.. Salam Ukhuwah
    ~Gen2Merah~

    ReplyDelete
  3. saya singgah dari segmen yang sama! :D
    http://salwaismail.blogspot.com/2011/08/blog-ku-memang-lawa-dimata-lulu-caldina.html

    ReplyDelete
  4. Aiipp tuan tanah. Nadh melawat belog2 comel kesukaan Lulu.
    Blog anda comei. Cantik. Menarik,vavavooom.
    Rendah dri nya rasa.

    Moga belog anda jadi pilihan Lulu ya. ;)

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya kamu semua ingin meninggalkan komen yang berunsurkan lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati.