Friday, October 28, 2011

Mak Aihh! Contest Blog Eazy Izzuddin?!




Mak Aih ! Contest Blog Eazy Izzuddin ?!
*click banner to join 

itu dia banner nya.. rasa macam nak join tak? kebabom kan banner dya. tapi tak de la sampai kereta kuning tu sebagai hadiah nya.melampau la kan

dalam syarat yang di tulis oleh eazy izzuddin.kita kene tempek gambar yang MENARIK,SOPAN and PHOTOGENIK. Miza rasa Miza nie suke bergambar.hehehe . now Miza letak gambar nye ok

creadit to Nurul Farhana a.k.a Hana Combee 

# Nur Hamizah bt Raiha
# 17 Tahun
# Selangor
# Student at SMK Jalan Reko and Blogger
# SPM this year
# not always updates blog because busy study

about Eazy Izzuddin:
This Is The Life Of  Eazy Izzuddin
selepas Miza korek2 blog abg Eazy Izzuddin nie. Miza dapat bnyak info yang korang semua mesti tau jom kita tengok 

# Eazy Izzuddin Roslan
* Jarang la dengar nama Eazy tu'unik gitu'

# 22 years old
*Jauh perjalanan nak mencecah umur macam 'abg' sebab umur Miza baru je 17tahun

# Bachelor of Finance (hons)
* Miza pulak SPM..hehehe

# University Selangor UNiSEL
* senang la nak jumpe kalau camnie,sbb Miza duduk dekat area Selangor

# Son
* If you Son , I'm daughter

# Students
*I'm students to but not in University

# Loving and Caring
*boleh percaya ke??tapi perempuan selalu mencari ciri2 seperti di atas

# Freelance Photographer
*boleh la kita photoshoot lepas nie. Miza suka bergambar

# Gadgets Collector
* Gadjet apa la yang Eazy simpan tu?

# Part Time Blogger
* Yes I know that

# Swift Sport Yellow
* Suke degan kereta Eazy tu..comel je

about blog Eazy Izzuddin:



cantik kan warna blog Eazy Izzuddin nie? Miza suka gabungan warna blog nie. Susah tau nak cari blog yang simple but gorgeous macam blog abg Eazy Izzuddin nie. sebenarnya,Miza tak pernah menjejak kan kaki(bw) kat blog abg Eazy nie. sekali pandang blog nie kagum sangat-sangat Miza tengok blog nie. penuh dengan photo.setiap entry mesti ada gambar walaupwn 1 je.gambar2 yang ada semua nya cantik.(bile nak phootoshop nie).Kebanyakkan warna di blog Eazy nie warna kuning sebab ape ye??sebab nye kereta @eazy adalah berwarna kuning. 

Miza tag  Nurril and Nazihah

PS :Sorry ye abg Eazy Izzuddin sebab ambil gambar abg and blog abg

Lot of Love  

Nur Hamizah xxx

4 comments:

  1. kuning...cantik gak blog eazy nih..
    name pun unik je..hehe



    luv,
    cik ana

    ReplyDelete
  2. yeah...
    thanks for joining...
    kereta kuning ku
    xD

    ReplyDelete
  3. hello there . im here from Eazy Izzuddin's blog . from the same contest . GOOD LUCK YA ! :D

    http://pucukandubi.blogspot.com/2011/10/mak-aih-contest-blog-eazy-izzuddin.html

    have a great day ahead . ;)

    ReplyDelete
  4. Hye..im one of the juries from LOVELY DE' FASHION.thanx for joining ! NICE and goodluck :)

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya kamu semua ingin meninggalkan komen yang berunsurkan lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati.